Altijd 24/7 klantenservice!

Over Petprints.nl

Welkom bij Petprints

Petprints is dé online webshop voor echte dierenliefhebbers! Een organisatie met een groot hart. Bij ons kan een ieder terecht die de liefde voor zijn of haar (huis)dier niet enkel wil voelen maar ook wil “dragen”. Met een assortiment vol unieke items steel jij de show bij je vrienden en kennissen. Of geef je ze liever cadeau? Je weet in ieder geval zeker dat niemand jouw cadeau zal vergeten.

De liefde van een dier is onvoorwaardelijk. Helaas, krijgen deze dieren dit alleen niet altijd terug. Veel dieren hebben het moeilijk, zijn slecht behandeld of op straat gezet. Gewoon aan hun lot overgelaten. Petprints trekt zich het lot van deze dieren erg aan en vindt het dan ook zeer belangrijk hulporganisaties zoals Stichting Dierenlot te ondersteunen. Het is onze missie dieren te helpen, daar waar we kunnen. Door een percentage van iedere bestelling te doneren aan Stichting Dierenlot proberen wij een steentje bij te dragen aan het welzijn van onze dieren. De stichting helpt dieren in nood en ondersteund lokale, regionale, kleine en middelgrote organisaties die zich bij deze roeping aansluiten. De organisaties hebben veelal financiële steun nodig. Help jij ook mee?!


Afbeeldingsresultaat voor stichting dierenlot

Bij Petprints draait alles om geluk, leuke kleuren, verassingen en hulp. Kies jouw favoriete ontwerpen, personaliseer ze met de foto van jouw huisdier en maak indruk op iedereen met deze unieke producten. Verras je vrienden met een geweldig cadeau en help tegelijkertijd onze trouwe huisdieren!24/7 klantenservice

Gemiddelde reactietijd van maar 3 minuten op Messenger!

Veilige betaalmethodes

Betaal veilig met iDeal, Bancontact, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net, PayPal en CreditCard.

100% tevredenheidsgarantie

Mocht je niet helemaal tevreden zijn bieden wij altijd een oplossing!

Kwalitatieve producten

Je mag van onze producten dé beste kwaliteit verwachten.